icon love photo: love icon love.gif"

Saturday, 18 March 2017

almost 2 years !

Assalamualaikum..Hahahahahahahah!!! Ya Allah dah 2 tahun kot blog nie terbiar..berhabuk pulak tu...bile tengok balik coretan lelame tu..malu siot...nampak la tak matangnya tu..but doesnt mean sekarang dah matang kay..cume penulisan dulu and sekarang, berbeza sikit..kalau dulu taip 'skunk' tapi dah besau nie, taip 'sekarang' le..takdenye nak jadi bahasa pepelik bagai tu semua..geli nokkkk..hahahaha..weii, dah 2 tahun aku tak update..jadahnye!! ade banyak moment kot aku nak share..tapi tu le, budak rajin nak mengupdate memang macam nie..


Sedar tak sedar, dah 2 tahun berlalu..means last post aku waktu sem 3..yes, before pergi LI aku dah menghilangkan diri..hahahahaha..macam2 kot jadi sepanjang 2 tahun nie..dari ramai kawan..sampailah tinggal sorang je yang bebetol aku rapat..yang dulu rapat, dah makin lame makin jaoh..yang dulu kenal, sekarang dah buat-buat macam tak kenal..yang dulu pernah berborak sakan, sekarang bile jumpe..memasing diam seribu batu..macam org bisu..tapi takpelah..tu semua pengalaman..orang cakap, kalau tak kenal, maka kita tak cinta..bile kite dah kenal, kite baru tahu orang tu macam mane..luar and dalam dah takde rahsia!!


Sekarang aku dah sem 6..nie tak lame lagi nak habis la diploma nie..sekarang tengah menghitung hari..tapi sebenarnye dalam hati nie, tak nak pon nak menghitung hari..sebab aku tahu, aku akan rindu budak-budak kelas walaupon taknak rindu sebenarnya..hahahaahhaha kay2 kejam pulak..nanti mesti rindu nak dapat ws, kelas cancel..rindu nak kene coleteh itu ini..rindu nak buat assignment..rinduu assignment? puihh banyak la..aku just rindu nak gelak-gelak dengan member kat dalam kelas..lagi-lagi bile jumpe si gemok nie..mang gelak sakan kalau duduk dengan minah nie..


kay nie je la aku nak cakap..mengantuk tau sebenarnye nie..pukul 5 pagi gigih ingat email and password blog nie..at last dapat jugak..tadi saje nak mengetestt..kot2 dapat bukak balik ke blog nie..tak sangka dapat pulak! hahahaha..okay lepas nie, in shaa Allah aku akan update blog nie..stay tuned gaissss..

much love from me,

-farahliyana-